Verzenden & retourneren

Gratis verzending

Uw bestelling wordt gratis bij u thuisbezorgd. 
U kunt er ook voor kiezen om uw product onder rembours te laten verzenden. U betaalt dan het totale bedrag aan de postbode. De kosten voor deze vorm van verzending bedragen € 22,50.
Voor verzending naar het buitenland rekenen we € 8,50 aan verzendkosten. Op dit moment leveren we in heel Nederland, Belgie en Luxemburg.

Betrouwbaar en veilig

Al onze producten worden verstuurd via PostNL. In veel gevallen gaan deze gewoon met de briefpost mee, dus hoeft u er niet voor thuis te blijven. Past een bestelling niet door de brievenbus, dan verzenden wij deze via de pakketpost van PostNL. Hierbij belt de postbode bij u aan, om het pakje aan u over te dragen. Bent onverhoopt niet thuis, dan zal de postbode uw pakje bij de buren afgeven, later nogmaals bezorgen of een briefje achterlaten waarmee u uw bestelling later kunt afhalen bij het postkantoor.

Retourneren

Wij hanteren een 100% tevredenheidsgarantie. Dus bent u toch niet helemaal tevreden, dan kunt u uw aankoop retourneren binnen 30 dagen na ontvangst. U krijgt dan het gehele aankoopbedrag terug. Let op! De kosten voor retourverzending worden niet door ons vergoed.
 

Volg de volgende procedure voor het retourneren van een product:

  • In de verpakking zit een retouretiket. Vul deze in en plak de sticker op de verpakking. Het retouradres is Moda Trends, Grotestraat 9, 7461 KE Rijssen (als het etiket ontbreekt kunt u het retouradres gewoon op de doos vermelden, vergeet niet uw eigen adres door te krassen)
  • Doe de bestelde producten in de verpakking en voeg daarbij de factuur en het ingevulde retourkaartje. De zending moet voldoende worden gefrankeerd!
  • Zodra wij de goederen in goede orde hebben ontvangen, ontvangt u binnen enkele werkdagen hiervan de bevestiging. Vervolgens zullen wij het aankoopbedrag incl. de verzendkosten van de heenzending zo spoedig mogelijk terugstorten, doch uiterlijk binnen 30 dagen nadat u de producten heeft teruggestuurd.

Herroepingsrecht
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van uw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@modatrends.nl

LET OP!

Retourzendingen moeten worden voorzien van informatie zodat wij uw gegevns kunnen achterhalen. Beschadigde producten en producten die gebruikt zijn, kunnen wij terugnemen maar de volledige aankoopprijs zal niet worden gecrediteerd! Neem contact met ons op voor informatie. Uitgesloten van recht van retour zijn cadeaukaarten en speciaal (volgens afspraak) op maat gemaakte producten.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »