Betaalmethoden

U heeft bij ons meerdere betaalmogelijkheden. Al onze betaalmethoden zijn gegarandeerd veilig. U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:
 

Ideal, creditcard of PayPal


De meest gebruikte en gemakkelijke manier om te betalen is via Ideal. Na uw bestelling logt u automatisch in op de site van uw bank om de betaling (net zoals bij internetbankieren) gemakkelijk af te ronden. Betalen via Ideal werkt het snelst, is zeer gemakkelijk en uiteraard veilig. 

PayPal of creditcard

Uiteraard kunt u ook via PayPal of creditcard betalen, dit werkt even snel als Ideal en is ook volkomen veilig. Volgt u simpelweg de stappen op uw scherm en u zult merken dat betalen via PayPal of creditcard ook zeer gemakkelijk is. 

Vooruituitbetaling

Bij een vooruitbetaling maakt u het totaalbedrag, na invoering van uw bestelling op onze website, zelf over op onze rekening. U ontvangt na het plaatsen van uw bestelling direct een bevestiging per e-mail met uw persoonlijke ordernummer, het totaalbedrag dat voldaan dient te worden en ons rekeningnummer. Zodra wij het totaalbedrag hebben ontvangen, wordt uw bestelling in de regel nog dezelfde dag verstuurd.
 

• Vooruitbetalen is veilig
• Houdt u rekening met één tot drie werkdagen overboektijd.
• Ook op zaterdag bezorgd


Let op: Indien u kiest voor vooruitbetalen, dan worden producten die voorradig zijn bij Modatrends.nl 5 werkdagen voor u vastgehouden. Indien het totaalbedrag niet binnen deze periode bij Modatrends.nl ontvangen is, komen de gereserveerde producten weer ter beschikking voor andere klanten. Wij stellen u hiervan per e-mail op de hoogte.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »