Disclaimer

Gebruiksvoorwaarden van de site
Het gebruik van deze site is onderworpen aan de op deze website opgenomen algemene voorwaarden. U wordt geacht hiervan kennis te nemen. Deze site (hyperlinks inbegrepen) kan steeds zonder aankondiging of kennisgeving aangepast, gewijzigd, aangevuld of verwijderd worden.

Links
Bepaalde links op deze website verwijzen naar websites van derden. Moda Trends heeft geen enkele invloed op (de informatie op) deze websites. Moda Trends aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor het gebruik of het vertrouwen in deze websites van derden.


Reageren op de site
Geplaatste berichten geven niet de mening van Moda Trends weer en moeten beschouwd worden als de privé-mening van de plaatser van het bericht of de reactie. Moda Trends monitort de berichten en verwijdert berichten die:

  • verkoop van producten of diensten of advertenties bevatten.
  • berichten die Moda Trends of andere deelnemers treiteren, discrimineren, stalken, misbruiken, kwetsen, of bedreigen.
  • die bestaan uit laster, schreeuwen, haatzaaien, misleiden of anderszins kwetsend zijn.
  • links met virussen, corrupte bestanden, of enige andere gelijksoortige software of programma's die de werking van iemands computer kunnen schaden, bevatten.
  • linkbaiting: het plaatsen van een link met als doel traffic naar je eigen website te realiseren.
  • bij herhaling worden geplaatst, zonder inhoudelijke toevoeging.

Intellectuele eigendomsrechten
U hebt het recht om de informatie op deze website te raadplegen, voor persoonlijk gebruik te downloaden en te reproduceren, mits u de bron vermeldt, overeenkomstig de bepalingen van de wetten op het auteursrecht en andere rechten. Voor de reproductie of het gebruik van multimedia-informatie (geluid, beeld, software, e.d.) is altijd voorafgaande schriftelijke toestemming vereist. Over de reproductie van de informatie kunt u contact opnemen met de beheerder van de site.

Moda Trends betracht de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de samenstelling en het beheer van de website. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van beslissingen die u neemt op grond van de ter beschikking gestelde informatie, ook als deze onverhoopt onjuistheden mocht bevatten.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »