Fashion trends: temporary tattoos

Fashion trends: temporary tattoos

Yes, het postpakketje is binnen! We kwamen het al tegen op Facebook en het zag er zóóó zomers uit! We hebben het natuurlijk over de temporary tattoos van Kinories. Je hebt verschillende thema’s, namelijk Text, Beach en Feather & Stars. Wij hebben het laatste gekozen, vanwege de vele verschillende tattoos in de vorm van sterren, veertjes, kettingen en teksten. En allemaal in goud & zilver! De tijdelijke tattoos schijnen zo’n 3-6 dagen te blijven zitten. Nou, we gaan het beleven…

We hebben de Kinories temporary tattoos besteld bij QueenC.nl en het kwam netjes verzorgd de brievenbus binnenvallen (tip: zeer lage verzendkosten). Leuk was dat er ook een contest in de envelop zat. De opdracht was: maak een foto van jouw gekochte product en tag ons op Facebook of Instagram en win een shoptegoed, te besteden in hun webshop. Dit hebben we natuurlijk gedaan! De foto’s zijn hieronder te zien. Laat ons in de comments weten wat je ervan vindt.

temporary tattoos arm     temporary tattoos schouder

Het gebruik van de tattoos is vrij simpel. Herinner je de tattoo plaatjes bij een pakje kinderkauwgom nog? Nou, een kind doet de was. Je gaat als volgt te werk:  

1. Knip ruimschoots om de tattoo heen en haal de transparante folie er vanaf.
2. Zorg voor een schone ietwat vochtige huid (let op: niet te nat maken).
3. Plak de tattoo op de gewenste plek op je huid.
4. Maak de tattoo nat met een sponsje of doekje.
5. Wacht een paar seconden en trek het papier er voorzichtig af.

Tadaaa! Jouw geweldige temporary tattoo in goud en/of zilver is een feit. En wat een mooie versiering is het. Heel leuk voor een gelegenheid of outfit waarbij je veel huid ziet. Bijvoorbeeld een dagje strand, een zomers festival, maar ook een avondje stappen, zodat je er in de wat koudere maanden ook nog volop plezier van hebt. En het valt op kunnen we vertellen, laat de complimenten maar weer binnenkomen ;)

We hebben op het web ook gezocht naar andere websites die temporary tattoos verkopen en bij www.tattooforaweek.nl keken we onze ogen uit! Je kunt hier namelijk veel inspiratie opdoen. Voorbeelden van o.a. glow in the dark, glitter & glamour, cosmetica, henna stijl, Swarovski kristallen, maar ook tattoos van een eigen gemaakt logo zijn hier volop te vinden! Ook kun je inspiratie halen uit voorbeelden van tattoos van beroemdheden, zoals Rihanna, Pink, Cheryl Cole, Che Guevara etc. Allemaal onder de €5,-.

Rihanna tattoo on her back   Rihanna tattoo inspiration found on wonderwall.msn.com     
(bron foto's: wonderwall.msn.com)

Twijfel jij over een permanente tattoo? Dan zijn temporary tattoos jouw kans om het voor een week uit te proberen en te zien of het echt wat voor jou is. Let op: In de praktijk zien de temporary tattoos er na de eerste dag wel een stuk minder uit. Dus gebruik ze voor het moment dat jij wilt stralen. De tattoos zijn gemakkelijk te verwijderen met een beetje babyolie.

Hopelijk hebben jullie wat inspiratie gekregen om door wat meer aandacht aan jezelf te besteden, je mooi te voelen.

“Be yourself, feel beautiful.”
- Naomi 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »